Партийни лидери ухажвали Ани Салич да влезе в политиката (Вижте защо им отказала)

Ани Салич
0

Ани Салич категорично отказала да се занимава с политика, Миглена Кунева й предлагала партиен пост

Ани Салич като една харесва новинарка получавала не непрекъснато предложения да влезе в политиката. Само, че тв звездата не намирала съмишленици в нито една партия.

Още като млада журналистка получила от БСП покана да се влее в редиците на столетницата. Нейната майка била заклета бесепарка и успяла да уреди щерка си да работи в София. Само, че Ани изобщо не харесвала социалистическите идеи. По принцип била дясно ориентирана.

Следващото примамливо предложение дошло от Миглена Кунева. Но и от ДБГ ударили на камък. Топ новинарката не искала да се намесва в политиката. Като отказала с мотива, че в телевизията й е добре.

Според близки и познати на журналистката Ани е човек, който не обича да мълчи. Казва нещата право в очите. Тя смята, че нещата в политиката са мръсни и като честен човек не може да ги приеме, предават от електронното издание  retro.bg.

Освен това и заплатата в телевизията и е от добра по-добра. Уважават я в Нова тв. Често се интересуват от мнението и даже шефовете се съветват с нея. Колегите й смятат, че тя трудно би намерила благодатна почва да стане политик.

Такива известни лица като Ани Салич биха свършили чудесна работа на компрометираните политици. Които са загубили доверието на своите гласоподаватели. Затова често популярни журналисти стават апетитна хапка за партийните лидери. Които се надпреварват да ги ухажват и да ги канят в редиците си.

Затова всеки сам за себе си решава дали ще се продаде за евтина и временна слава. Но Ани Салич не е от тях, коментират запознати.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.