Албена Вулева била жертва на домашен терор (Вижте каква трагедия крие)

Гласувайте за статията

Албена Вулева била пребивана от първия си мъж, отървала се от него, но се зарекла да остане сама

Още като 19 годишна девойка Албена Вулева сключва брак. Съпругът й бил с 20 години по-голям. Още невинна и неопознала живота младата студентка попада на истински мъж тиранин.

Двамата се запознали на студентско парти. Бившата водеща на „Сигнално жълто” среща Валери Вулев и най-неочаквано за всички краткото им познанство преминава в брак.

Още от самото начало на семейния им живот Вулева разбрала  на какъв човек е попаднала. Уж любвеобилен и обичлив Валери бързо си показал лошата страна. Започнал да злоупотребява с алкохол. Все бил сърдит и недоволен. Освен, че непрекъснато вдидал скандали започнал и да посяга на младата си жена.

Най-много го дразнела майката на Вулева заради постоянните й наставления и опека. Веднъж даже си позволил да я изгони от семейния им дом. Сторил го на пияна глава, предават от електронното издание  hotarena.net.

Албена обаче не е от тези дето ще си премълчат или търпят. Конфликтите в семейството се задълбочили. На всяко посягане тя отвръщала с жестока обида. Устата журналиста за да си отмъсти напълно се отказала от домашните си задължения.

На тираничния чичко това му дошло в повече. Един ден се вбесил и я изгонил да ходи при майка си. Людмила Захажаева се втрещила когато дъщеря й си дошла цялата в синини от поредния побой.

Това преляло чашата на търпението и журналистката подала молба за развод. Само дето делото им се влачило цели две години докато се разведат. Но от тогава Вулева се зарекла никога да не минава под венчило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар