Годжи бере ядове с наследниците си (Ще го докарат ли до просешка тояга)

Годжи бере ядове с наследниците си (Ще го докарат ли до просешка тояга)
3.5 (70%) 2 votes

Годжи си скубе косите с двамата си сина, мъже за женени, а още ги издържа

Георги Милчев – Годжи бере плодовете на развода си. Двамата му сина Цветомил и Волин са му деца от единствената законна съпруга Даниела. С която преди години се разведе.

Момчетата остават да живеят при майка си. Но честичко отскачат и до баща си. Така и двамата юнака свикват на лесен живот и глезотии. Без здравата мъжка ръка, която да ги насочва израстват лениви и мекушави, предават от retro.bg.

Като всеки загрижен родител за наследниците си басистът на Слави все се надявал момчетата му да се вземат в ръце и сами да си изкарват хляба. По-големи надежди таял към малкия си син Волин. Който е член на музикална банда. Само, че без да й се удари едно рамо момчешката група изкарвала жълти стотинки по кварталните заведения. А сина на Годжи бил горделив и дума не давал баща му да си използва връзките. Да му уреди изяви.

Преди време братята даже се пробваха да направят дует. Но дебютното им рап парче бе толкова гнусно. Че потресе всички, които го чуха. А баща им даже се изчервил като слушал скандалния текст.

Цветомил въпреки, че е с шест годи и по-голям още не се е кротнал да си седне на дупето. Още паметливи помнят когато наследникът на Годжи ял бой заради свалка с щерката на известен мафиот.

Към момента Георги Милчев жестоко се разкайвал, че има пропуски във възпитанието и на двамата. Ядосвал се, че не е прекарал повече време с децата си. Вместо да имат отношения като баща със синове те го чувствали по скоро приятел.

Добре поне, че Годжи има голяма заплата и припечелва и от самостоятелни участия. За да помага на закъсалите си наследници. Като всеки месец му се налага да им дава по някоя и друга стотачка. Та даже и по хилядарка, разкриват хора от екипа на „Шоуто на Слави”.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар