Елена Йончева си навлече гнева на народа

Елена Йончева си навлече гнева на народа
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева разгневи стотици хиляди българки

Топ журналистката Елена Йончева си нарече гнева на народа. Бившата съпруга на Сергей Станишев стана известна не само с репортажите си от най-горещите точки по света. Около нея започна да се шуми повече, откакто роди първородния си син. В края на март месец миналата година тя роди Тео на достолепните 51 години.

Решението й да стане майка на тази възраст беше прието от обществото със смесени чувства. Не липсват дами, които я подкрепят за смелостта да зачене на такава възраст и да стане майка.

Но не липсват и такива, които осъждат остро постъпката й. Повод за гнева на стотици хиляди българки към Елена Йончева стана и участието й в реклама на тест за бременност.

Дамите, които не подкрепят журналистката, са на мнение, че тя се излага с участието си в подобен проект. Те настояват рекламата да бъде свалена, тъй като е немислимо на жена, която й предстои навлизане в критическа възраст, да рекламира подобен продукт.

Дори на момичетата в тийнейджърска възраст е ясно, че на тази възраст не може да се зачене по естествен път, пише „Уикенд“.

Възмутени дами коментират, че благодарение на финансовите си възможност Елена Йончева си е позволила да зачене на тази възраст. Публична тайна е, че тя зачена чрез донорска клетка. Манипулацията по имплантиране на клетката е била извършена в чужда клиника.

Елена Йончева разгневи стотици хиляди българки

Елена Йончева разгневи стотици хиляди българки

Дамите, които не подкрепят поведението на Елена Йончева, коментират че благодарение на известността си тя е имала шанс, който не се предоставя на хиляди други българки, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Те са на мнение, че скандалната реклама трябва незабавно да бъде свалена от ефир. Тя уронва авторитета не само на журналистката, но и на въпросния продукт.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар