Съдба или проклятие: И новият на Елен Колева се оказа женен! (още подробности)

Гласувайте за статията

Елен Колева отново нацели мъж, минал с друга през олтара!

Съдбата на Елен Колева в любовта не спира да удивлява и да буди интерес сред обществеността. А и как да бъде другояче, след като тя постоянно удря на камък. Дори някои вече се чудят дали това действително е съдба, или някакво проклятие от стара карма.

След като преживя две не само неуспешни, но направо отчайващи връзки със Сашо Майонезата и Калин Терзийски, Елен Колева откри своя мъж в лицето на Марсел Коен. За първи път той е млад почти колкото нея, одухотворен и красив.

Елен Колева

Новият на Елен Колева също се оказа женен, при това било по голяма любов

Да, ама се оказа, че и той като предишните двама вече е минавал под венчило. С друга жена, в която бил лудо влюбен. Това разкриха близки до обкръжението му източници.

Марсел Коен се оженил за сестрата на нашата популярна треньорка по бокс Маги Чанева, когато бил още съвсем млад. Бракът определено бил по любов, но след известно време между съпрузите настанали непреодолими различия. И всичко приключило безславно, още преди да са помислили за дете.

„Това от една страна е добре, защото Елен Колева няма да е длъжна да се грижи и да гледа чужди отрочета. Но пък всички се чудим как така става, че винаги попада на семейни мъже. Ето на, Марсел също е бил женен и не е успял да задържи брака си. Ами ако причината за това е в самия него и направи същото с Елен?!“, коментират източниците.

Други пък са на мнение, че Елен Колева и Марсел Коен си приличат във всичко и най-вече в принципите и вижданията си за живота. И се басират, че този път актрисата е открила сродната си душа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар