Дарина Павлова дере кожи на Боровец: Виж колко струва една нощувка в хотела й!

Гласувайте за статията

Дарина Павлова буквално обира гостите на хотела си в курорта!

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова отдавна се слави със скъпарството си. Но това, което прави с клиентите на хотела си в Боровец, е направо чудовищно.

Както знаем, перлата в короната на многобройните хотели на Дарина Павлова, е хотел „Рила“ в Боровец. Малко са тези обаче, които могат да си позволят и една нощувка в него. Освен ако, разбира се, не са чужденци.

Дарина Павлова

Как няма да има купища пари Дарина Павлова, като най-добре от всички знае как се дерат кожи, та чак и от месото сваляш

Нощувка за двама в хотела на Дарина Павлова в планинския ни курорт възлиза на „скромната“ сума от 530 лева. Да, не мигайте на парцали и гледайте да не се задавите ако имате залък в устата. Точно 520 лева цифром и словом ще трябва да се изръсите, за да преспите в собствеността на Мадам Мулти.

Естествено, в хотела се предлагат и по-евтини стаи. Те възлизат на цени от 200-300 лева на вечер, срещу които обаче… няма да имате интернет в стаята. Е, на това му се казва чудесия.

При все, че по всички села и паланки у нас вече се предлага интернет, то Павлова решила да го спести на бедняците, които ще й подхвърлят „мизерните“ 300 лева на нощ.

Надали е нужно да споменаваме, че мизерниците за 200-300 кинта няма да могат и да припарят до СПА услугите в хотела. Услуги, които в останалите хотели вървят заедно с цената на стаята. Като отделно се плащат единствено по-специални масажи, процедури и прочие.

На последно място трябва да споменем и кафето, от чиято цена ще ви загорчи. Ако ще и да сте изсипали цялата захарница в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар