Виктория и Дейвид Бекъм се местят в плевня (Снимки от селския им дом)

Гласувайте за статията

Виктория и Дейвид Бекъм са си обзавели плевня, скъсват с градския живот и се местят на село

Виктория и Дейвид Бекъм се сдобиха с плевня преустроена в имение. Звездната двойка са платили 5 милиона паунда за селския си дом.

Селската им къща е в район предпочитан от много знаменитости. Там имат къщи принц Хари, Дейвид Камерън, Гай Ричи и куп други звезди.

По последни данни Дейвид, който вече е пенсиониран футболист и голямото му семейство искат да започнат на чисто нов живот на село. Дори главата на фамилията се е сдобил с ново возило. Land Rover Defender,който е идеален за провинциалния живот.

Според техни познати Виктория и Дейвид са се наситили на градския и шумен живот. Дотегнало им да живеят в лондонския си дом. Затова се гласят да се местят и идиличната си селска къща. Заедно с всичките си деца.

Плевнята, която са преустроили в имение има три големи хамбара. Между тях е изградена топла връзка. Пред къщата се простира огромна зелена морава. Както и красива ябълкова градина. Не лисва и басейн. Както и гараж, в който се събират три автомобила.

Дейвид Бекъм е голям любител на селската кухня. Втръснало му от гурме специалитети. Бившият футболист няма търпение да заживеят в новия си селски дом. Даже пусна снимка в инстаграм как се наслаждава на домашно приготвена храна. Дори се е екипирал с дрехи. Които напълно подхождат на селския живот, предават от електронното издание tialoto.bg.

Вижте снимките на селското имение на Бекъм в нашата галерия и новия кънтри имидж на известното семейство!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар