Глезена като принцеса: Виж в какъв лукс живее Виолета Марковска!

Глезена като принцеса: Виж в какъв лукс живее Виолета Марковска!
1 (20%) 1 vote

Виолета Марковска е глезена като истинска принцеса от мъжа си!

Актрисата Виолета Марковска може и да няма толкова участия в киното и театъра, но май това изобщо не я тревожи. А и как да се коси, след като съпругът й Ивайло Ангарски я е настанил да живее в палат като истинска кралица.

Припомняме, че Вили Марковска завъртя главата на Ивайло, който е син на банкера Красимир Ангарски. А скоро след сватбата му роди и син, който кръсти на него – Ивайло младши.

Виолета Марковска

Виолета Марковска живее като истинска кралица, а мъжът й изпълнява всяко едно от нейните желания

Младият Ангарски бил толкова влюбен в жена си, че угаждал на всеки неин каприз. Той купил огромната къща, приличаща на палат, в полите на Витоша. А Виолета Марковска я обзавела изцяло по свой вкус.

„Ивайло не пести пари и слуша Вили за всичко. Още не е казала, че иска нещо и той вече я е усетил и хуква да й го осигурява. Дай Боже всеки му такъв мъж! А и да си го кажем честно, тя никак не е от лесните, тихи и скромни жени. Знае си цената и понякога разиграва мъжа си като цирков кон“, шушукат с неприкрита завист нейни колежки от гилдията.

Последното, което Ивайло Ангарски направил за половинката си, било да й обзаведе чисто ново, голямо и модерно йога студио. Както знаем, красавицата е луднала по йогата и прекарва в студиото часове наред всеки ден.

Надали вече някой изобщо си спомня каква беше Виолета Марковска като актриса. Последно тя блесна в сериала „Столичани в повече“, но злите езици говорят, че не е напуснала сама.

„Лично Любо Нейков й посочи вратата, след като му писна от капризите и превземките й. Ако не беше богатия й мъж, да я видим какво щеше да прави с този си чепат характер“, бълват злите езици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар