Златка Райкова мина на хляб и сол: Виж за какво спестяваше като луда!

Гласувайте за статията

Златка Райкова близо година кътала парите си, за да задоволи този си каприз!

Чаровната Златка Райкова продължава да впечатлява с изумителна фигура. Този път обаче тя не се дължи толкова на фитнес или диети, а на принудителен глад. Е, глад е силно казано, но плеймейтката буквално карала на хляб и сол, за да пести пари.

Русата Златка отдавна вече не разполага с предишните си финанси, както когато ходеше с различни столични подземни босове като Камен Балбузанов – Куката. Последното й гадже Георги Валентинов изобщо не беше богат и затова Златка Райкова се принуди да се стиска, за да пести.

Златка Райкова

Златка Райкова успя сама да си спести пари за новите балкони

Наскоро обаче тя удиви всички с новия си бюст, в който се мъдрят цели 900 кубика силикон. Именно в него тя вложила средствата, които скътала и сега не спира да пъчи балкони по клубовете.

Говори се, че Злати си е правила операцията в чужбина, в частност в Турция. И е дала за нея 30 000 евро. Други пък твърдят, че се е оперирала у нас срещу 15 бона. Само тя си знае каква е истината.

За първи път тя цъфна с новите прелести на рождения ден на Светлана Василева и сащиса околните. Явно така наречената мизерийка си е струвала, а и Злати успя да изкара някой лев и от рекламата на бързи кредити, която върви по телевизиите.

Там тя звъни ту на един, ту на друг олигарх, за да й купят мечтаната рокля. Е, олигарси в случая не са помогнали, а Златка Райкова си е купила балконите съвсем сама. Поне тя твърди така навсякъде. А и успяла да спастри пари и от хонорара от Биг Брадър преди няколко години, както и от модната й линия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар