Цвети Стоянова отново трогна феновете си

Цвети Стоянова отново трогна феновете си
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова трогна феновете си за пореден път

Цвети Стоянова отвърна на нападките. Бившата гимнастичка отново успя да трогне верните си почитатели. Напоследък се спекулира все повече с държанието на грацията. Критици упрекват красавицата за имиджа, който тя си изгради на лошо момиче.

Тя в действителност успя да убеди обществото, че не е останала и следа от скромната Цвети, която беше отдадена изцяло на гимнастиката.

По вчера красавицата отново успя да докосне сърцата на феновете си, изповядвайки се в мрежата.

Тя заяви, че зад имиджа на лошо момиче, който се опитва да изгради, стои желанието й да се защити. И стремежа и да започне на чисто.

Цвети Стоянова отговори и на въпроса защо не крие белезите си. В отговор на спекулациите по този въпрос тя качи своя снимка в гръб и написа трогателно обяснение.

Фотосът е правен в Дубай. На кадъра се вижда гимнастичката, която се излежава на плажа пред хотела, в който е отседнала.

Цвети Стоянова обяснява, че от всичко загубено, дори и от това, което изчезва завинаги, остават следи. Тези следи никога не могат да бъдат заличени, категорична е грацията.

В отговор на нападките, че е била в Дубай за сметка на държавата, неин фен изрази мнението си по въпроса.

Цвети Стоянова трогна феновете си

Цвети Стоянова трогна феновете си

Потребителят заяви, че е фен на Цвети Стоянова и го боли от подобно отношение към нея. Той допълни, че грацията и колежката й Мария Матева са били лично поканени от организаторите на турнира по гимнастика в емирството.

Почитателят на красавицата пише още, че подобни твърдения са обидни за грацията и припомня, че тя единствена не е получила пенсия, въпреки заслугите си. Той определя поведението й като напълно нормално, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар