Ани Хоанг се разплака: Решението на Люси Иларионов я вкамени! (още подробности)

Гласувайте за статията

Люси Иларионов успя да просълзи любимата си Ани Хоанг!

Режисьорът Люси Иларионов направи нещо наистина неочаквано. Не само за приятелите и познатите си, но и за своята любима Ани Хоанг. След като отслабна с рекордните за всеки 80 килограма, той е решил, че няма да застане пред олтара с любимата си, докато не изглежда наистина добре.

За целта Люси Иларионов е започнал редовни и наистина усилени фитнес тренировки като бъхти в залата почти всеки ден, не по-малко от два-три часа. Почивки си позволява само в събота и неделя, но не, защото го домързява, а за да си почине мускулатурата му.

Люси Иларионов

Люси Иларионов се зарече, че ще стане перфектен и тогава ще се ожени за Ани Хоанг

„Люси не е същият човек. Когато го видя на какво се подлага и как пъшка и се поти, Ани Хоанг се просълзи от умиление. Тя го е обичала винаги и ще го обича, както и да изглежда. Но я трогна това, че Люси иска да бъде достоен за нея във всяко отношение, дори и във визията си. Вярваме, че ще го постигне и то съвсем скоро“, разкриват близки до него източници.

Припомняме, че миналата година Люси Иларионов се подложи на тежка операция за намаляване на стомаха в Турция. Тя беше наложителна не само, заради външния вид на чаровника, който вече приличаше на кит, а заради здравето му.

Люси беше започнал да вдига кръвно налягане, кръвна захар и имаше лош холестерол. Все неща, които за възрастта му можеха да се окажат пагубни. Операцията премина успешно, но месеци след това той трябваше да спазва хранителен режим и да се храни само с пюренца като бебе.

Затова днес е по-нахъсан от когато и да било, а на тежестите във фитнес залата гледа като на най-прекрасното нещо на света, коментират негови познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар