След инцидента: Цвети Стоянова се промени до неузнаваемост

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова се промени до неузнаваемост след инцидента

След инцидента, който претърпя това лято, Цвети Стоянова промени до неузнаваемост не само визията и възгледите за живота си. Грацията реши да започне на чисто.

Преди злощастния инцидент красавицата не била атеист, но не била и добър християнин. Но след случилото се възгледите й по този въпрос коренно са се променили. Тя е дълбоко убедена, че именно Бог е този, който й е подарил живота за втори път.

Заслугата за това е на нейния баща Йордан Стоянов и на нейната баба Цветанка. Докато Цвети била в болницата, двама отрупали леглото й с икони. Възрастната жена, както и бащата на грацията, денонощно отправяли молитви към Бог, пише Ретро.бг.

Баба Цветанка е убедена, че Господ чува молитвите на нуждаещите се и им помага. Дори за миг тя не престанала да се моли. Докато един ден чудото се случи. Лекарите им съобщили, че животът на Цвети Стоянова е вън от опасност.

От тогава и отношението на грацията по този въпрос се променило. Всеки ден красавицата отправя благодарствени молитви към Бог, споделят нейни приятели.

След инцидента тя реши да започне всичко отначало. За целта грацията изтри профила си от социалната мрежа Инстаграм и създаде нов такъв. В него тя не споменава нищо за професионалните си успехи.

Цвети Стоянова се промени до неузнаваемост след инцидента

Цвети Стоянова се промени до неузнаваемост след инцидента

Наскоро тя се завърна от почивка в топъл Дубай. Там красавицата прекара повече от седмица със своята приятелка и колежка Мария Матева. Почивката там й помогнала да преосмисли живота си и да оцени всичко, което има.

Навръх Коледа грацията отправи благодарности към лекарите от „Пирогов“. В мрежата тя написа, че освен на тях, благодари и на Господ за най-скъпия подарък – живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар