Дарина Павлова лъсна като Снежанка за Нова година (Вижте как празнуваха бг звездите)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова лъсна като Снежанка за празника, вижте как посрещнаха Нова година и другите ВИП-ове

Дарина Павлова бе в ролята на Снежанка за Нова година. Вдовицата на Илия Павлов не пропусна да напомни за себе си. Като публикува снимка как е посрещнала Новата 2017 година.

Павлова е била на новогодишно парти в Кицбюел. Австрийския зимен курорт е сред най-популярните на света. Някои сравняват веселата вдовица не със Снежанка. А по-скоро с Ледена Кралица.

Омбудсмана Мая Манолова се похвали със снимка от Осоговката планина. Тя и половинката й Ангел Найденов са посрещнали празника сред ледената красота на планината.

Червения депутат Кирил Добрев за празниците се показа с голямото си семейство. Той честити Коледа със снимка на която позира с дъщеря си Ема, сина си Николай. В ръцете му е най-малката му наследничка Димана. Върху лигавника, на която пише „Честита Коледа”!

Надежда Нейнски посреща Новата 2017 в компанията на любимия си Светлин. Посланичката ни в Турция издаде, че с половинката си са мислели да продължат празника точно в клуб „Рейна”. Където в първите часове стана кървавия атентат. За щастие в последния момент се отказали.

Антон Хекимян и любимата му Василена Гръбчева като едни истински влюбени се усамотиха за празниците. Заради професионалните си ангажименти те рядко могат да прекарат заедно по-дълго време.

Мира Добрева е била по празниците на ски в Самоков. Водещата от Канал 1 на БНТ е посрещнала Нова година със семейството си. Но пък е съчетала почивката си с работата. Тя не пропусна да напра интервю на легендарният ни ски спортист Петър Попангелов, предават от електронното издание  retro.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар