Ще се сбъдне ли пророчеството на Слава Севрюкова?

Ще се сбъдне ли пророчеството на Слава Севрюкова?
4 (80%) 3 votes

Ето какво е предрекла Слава Севрюкова за 2017-а и 2018-а година

С настъпването на 2017-а година запознатите с пророчествата на Слава Севрюкова се питат дали ще се сбъднат някои от тях. Приживе ясновидката е предрекла, че в периода 2017-2018 година ще свърши тежката карма на България. Страната ни ще се превърне в същински рай.

Тя дори дори сравнява страната ни с Швейцария, заявявайки че ще се превърне в райското кътче, което се намира между Цюрих и Женева, пише БЛИЦ, позовавайки се на „България днес“.

В пророчеството си великата ясновидка отправя предупреждение към всички, че преди това да се случи българският народ ще изтърпи големи страдания. Българите ще страдат. Ще ги измъчва не само бедността, но и липсата на всякакви ценности.

Друг голям бич за обществото ще бъдат кражбите на всички нива, предрича още Слава Севрюкова.

Тя обяснява тежкото положение и изпитанията, през които ще премине народа ни с карма от времето на Първата българска държава. Кармичната разплата е свързана с гоненията на богомолите. Но нейният край наближава. Това ще се случи през 2017-2018 година. След този период България я очаква по-светло бъдеще.

Светлите дни за страната ни ще дойдат след като жена поеме управлението, гласи още пророчеството на Слава Севрюкова.

Тя е пророкувала, че ще се сменят много правителства. Но нито едно от тях няма да постигне това, което ще постигне жената управник.

Тя ще успее да възроди не само истинското родолюбие и позабравените от народа ни ценности.

Слава Севрюкова е предсказала, че България я очаква светло бъдеще след 2017-2018 година

Слава Севрюкова е предсказала, че България я очаква светло бъдеще след 2017-2018 година

В резултат от управлението на тази жена страната ни ще се превърне в духовна сила. Към създадения у нас център на духовността ще се стремят държави от цял свят.

Слава Севрюкова е убедена, че когато това се случи България ще се избави от тежката си карма. Тя предвижда, че страната ни ще духовно, но не и икономически богата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ще се сбъдне ли пророчеството на Слава Севрюкова?”

  1. сто

    ян. 08. 2017

    Ако Курнелия Нинюва поеме управлението на страната ни ще цъфнем и ще вържем.Изобщо нещо,като „пъпът на света“ ще бъдем.Ризил! Хай сиктир

Добавете коментар