Лъсна скандалната истина за успеха на Антон Хекимян в бТВ

Лъсна скандалната истина за успеха на Антон Хекимян в бТВ
3.25 (65%) 4 votes

Скандалната истина за успешната кариера на Антон Хекимян излезе наяве

Антон Хекимян се наложи като един от най-успешните тв водещи в бТВ. Зад успеха му стоят не само неговите амбиции. Но и конкретен човек.

„Ретро“ научи, че известният тв водещ е стигнал до върха благодарение на приятелството си с Венелин Петков. Двамата са изключително близки от момента, в който арменецът започна работа в частната медия. По това време настоящият шеф на новините беше тв водещ на новинарската емисия. А Антон Хекимян започна работа като начинаещ репортер.

В близостта между двамата не стои нещо друго, а общите корени. И двамата телевизионери са родом от Стара Загора. Поради тази причина се разбират от първия миг. Дори и след като Венелин Петков се издигна, той продължи да подкрепя съгражданина си.

Наскоро дори бившият новинар сподели в свое интервю, че симпатизира на Хекимян и за него той е пример за отдаден на работата си журналист.

След като Петков започнал да има достатъчно власт в телевизията, той решил да помогне на своя приятел, подавайки му ръка. Бившият тв водещ предложил на ръководството Антон Хекимян за водещ на сутрешния блок.

За Петков никога не е било тайна, че съгражданинът му иска да блесне сам в ефир. Излизането на Биляна Гавазова в майчинство се оказало перфектната възможност за това.

Венелин Петков успял да убеди ръководството да не търси заместничка на Гавазова, заявявайки че ще е необходимо повече време тя да се наложи като име.

Антон Хекимян дължи успеха на приятелството си с Венелин Петков

Антон Хекимян дължи успеха на приятелството си с Венелин Петков

Идеята за рубриката „Чети етикета“ е дело на двамата добри приятели – Антон Хекимян и Венелин Петков.

Първият изпаднал в ужас след като научил, че колежката му се завръща в ефир. Той споделил притесненията си с Петков. Бившият новинар бързо намерил решение на въпроса без да се наложи Биляна Гавазова да бъде отстранена от длъжност.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар