Какво се случва с Елена Йончева?

Гласувайте за статията

Близките на Елена Йончева се притесняват за нея

Откакто стана майка, Елена Йончева се промени до неузнаваемост. Амбициозната журналистка, която е бивша съпруга на Сергей Станишев, роди първата си рожба на 51 години.

Малкият Тео, който се появи на бял свят на 21 март миналата година, е плод от любовта й със значително по-младия от нея архитект Пламен Тодоров.

Откакто в живота й се появи малкия Тео, амбициозната Елена Йончева буквално се разкъсва. В старанието си да бъде перфектна майка и съпруга, и изрядна в работата си, журналистката се стопи. Близките й са притеснени за нея. Те са на мнение, че трябва да намали темпото. Или поне да си наеме бавачка.

Но Елена Йончева е категорична, че никой освен нея и Пламен, няма да докосва малкия Тео.

Майката на журналистката Лариса е изцяло освободена от задълженията си на баба. Тя се грижи за Тео единствено в екстремни ситуации, когато и двамата му родители са ангажирани.

Елена Йончева е мобилизирала младия татко и той будува по цяла нощ, за да сменя памперсите на Тео и да му приготвя млякото.

Пламен е на ръба на силите си. Покрай грижите за малкия, той изостава в работата си. Архитектът е на мнение, че час по-скоро трябва да си наемат детегледачка.

Елена Йончева се стопи покрай грижите за Тео

Елена Йончева се стопи покрай грижите за Тео

Но Елена Йончева не дава и дума да се обели по въпроса. Тя коментира единствено, че е изстрадала много, докато стане майка и няма да позволи чужд човек да гледа детето й.

След броени дни ангажиментите й ще станат още повече, тъй като тя е част от кабинета на новоизбрания кабинет. Освен с политика, тя се заминава и с няколко мащабни телевизионни проекта. Поне за сега е отложила пътуванията си до Близкия Изток, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар