Никол Шерцингер разкри истината за отношенията си с Григор Димитров

Никол Шерцингер разкри истината за отношенията си с Григор Димитров
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер отговори на въпроса дали Григор Димитров трябва да се притеснява за бъдещето на връзката им

Поредната гореща клюка около Никол Шерцингер гласи, че тя кръшка на Гришо. Слуховете за това разпространи известното издание „Пийпъл“.

В него се появи публикация, че знойната хавайка е изневерила на тенисиста навръх Нова година. Според информацията в изданието Никол кръшка на нашенеца с колегата си Френч Монтана.

Повод за тези твърдения стана присъствието на двамата на частно парти в известен нощен клуб в Лас Вегас. Очевидци коментираха, че цяла вечер двамата не са отделили поглед един от друг. Освен предизвикателните погледи, които си разменяли, двамата се държали и за ръка.

Но това, което наистина смутило феновете на Никол Шерцингер, било поведението на мароканеца. На няколко пъти той обходил с ръце бедрата на красавицата.

Изпълнителката отрече твърденията за връзка със своя колега. Говорителят й заяви, че подобни твърдения са абсурдни. Той допълни, че Никол се познава с Френч от години и двамата са много добри приятели.

За да потвърди казаното от него и да отговори на въпроса, зададен от „Пийпъл, дали Гришо трябва да има притеснения за връзката си с нея, Никол Шерцингер направи и нещо друго.

В мрежата тя публикува и снимка от последната си почивка с тенисиста. На фотоса тя скача от висока скала, а Гришо се готви за скок след нея. Тъй като снимката е правена отдалече и любимият й не се разпознава, Никол Шерцингер е сложила надпис, че това е той.

Никол Шерцингер отрече, че изневерява на Гришо

Никол Шерцингер отрече, че изневерява на Гришо

С този фотос тя отрече появилите се слухове, че слага рога на нашенеца. Нещо повече – красавицата показа, че тъжи за него.

Двамата посрещнаха новата година разделени. Причината за това е участието на Гришо на турнира в Австралия. Никол Шерцингер отказа да го придружи, заявявайки че тази година ще бъде с близките си за празниците.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар