Бориса Тютюнджиева смая с перфектна фигура: Виж как възвърна килограмите си!

Бориса Тютюнджиева смая с перфектна фигура: Виж как възвърна килограмите си!
4.5 (90%) 2 votes

Бориса Тютюнджиева посрещна Новата година с идеално тяло!

Бившата приятелка на Андрей Арнаудов – Бориса Тютюнджиева беше поналяла доста килограми през миналата година. По време на участието си в „Черешката на тортата“ тя ошашави зрителите с големи бузи и бая мощни бедра.

Всички се питаха какво става с нея и дали не я тресе депресия от раздялата с Андрей, че така жадно налита на храната. Е, каквото и да е било състоянието на Бориса Тютюнджиева, то вече е останало в миналото.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева отново влезе в страхотна форма, от пълнотата й няма и следа

Защото днес, дни след посрещането на Нова година и задължителното по празници голямо плюскане, Бо смая с перфектно тяло. Тя е успяла да си възвърне килограмите от преди време, когато омайваше мъжкото око.

Тайната й се крие в консумацията на чай от Бали, разкриха нейни близки приятелки. В страницата на Бориса Тютюнджиева в социалната мрежа може да се види как тя лично демонстрира вълшебната напитка. Която консумира вече два-три месеца.

Отделно от това обаче, Тютюнджиева се е запалила по спорта и редовно посещава фитнес залата. Нещо, което също беше преустановила преди време. Тренировките й са поне три пъти в седмицата като съчетава кардио и силови упражнения.

Не на последно място Бориса Тютюнджиева е започнала да се храни със съвсем малки порции. И тотално си е забранила да поглежда към калоричните храни като пици, пастички и сладки напитки.

„Получава й се и то повече от очакваното дори. Само за месец се раздели с пет или шест килограма от теглото си, което си е страхотно. Но всеки друг може да го постигне, стига да спазва същия режим“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бориса Тютюнджиева смая с перфектна фигура: Виж как възвърна килограмите си!”

  1. Andrei

    ян. 06. 2017

    I s mnogo fotoshop .Ot tolkova fotoshop ne e ostanalo liceto i,a samo cheloto.

Добавете коментар