Пълен цирк: Антония Петрова се срамува от новия си и „беднотията“! (истината ще ви втрещи)

Гласувайте за статията

Антония Петрова пледира невиждано щастие и благополучие, но май истината е друга!

Бившата Мис България – перничанката Антония Петрова изуми всички и накара мнозина да се кикотят с глас. А причината за това е неудобството и дори срамът й от собственото посрещане на Нова година.

Както всички разбрахме и редица очевидци на място потвърдиха, Антония Петрова и новото й гадже отпразнуваха Нова година в Банско. Да, курортът е един от най-баровските у нас. Казваме „у нас“, защото докато беше омъжена за Александър Бередин, Антония изобщо не признаваше родината си.

Антония Петрова

Антония Петрова не се е тагнала на нито една снимка от Банско, голям смях!

Припомняме, че в началото на миналата година бившата госпожа Бередин се хвалеше със снимки от Кицбюел в Австрийските алпи. То не бяха фойерверки, то не беше чудо.

Странно защо обаче, днес тя нито веднъж не се е тагнала от Банско над множеството снимки, които публикува. Това моментално направи впечатление на зевзеци в мрежата и я скъсаха от подигравки.

„Вижте я милата, бе! Така се е снимала, че около нея да не се види и частичка от къщите и хотелите в Банско. Все едно хората не знаят къде е. Снимала се само на пистите, на лифта и пред някакви камини. Смях и половина! Та нали поне стотина души я видяха как се кълчоти с новия в Банско?! Но ако беше я завел в чужбина, пръстите си щеше да счупи от отбелязване къде точно се намира“, яко я нахраниха в интернет форумите.

След което някои заключиха, че Антония Петрова ще има много да си спомня за пътешествията с олигарха Бередин. Тъй като в сравнение с него, новичкият си е кръгъл бедняк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар