Антон Хекимян флиртува с куп млади колежки (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Антон Хекимян се радва на вниманието на по-младите си колежки, води ги на шопинг с новата си кола

Антон Хекимян бе спипан в компанията на три свои колежки. Репортери на в. Ретро го заснеха да флиртува с красавици. По време когато уж трябва да е на работа. А той и хубавиците отпрашиха с колата му на шопинг.

Въпреки, че водещия на сутрешния блок по БТВ си има любима половинка в лицето на Василена Гръбчева не може да се отърве от женското внимание. Старозагорецът на когото тази година му се падна от новогодишната баница бебе е ухажван от млади репортерки. Които дават мило и драго само да са в компанията на известната тв звезда.

Те му се натискат, а той завалията не им отказва по време на обедната почивка да ги разкарва по молове и магазини. Както се случи преди дни. Трите засукани хубавици се качиха в новото му возило. С което Хекимян се сдоби през лятото. А после се видя, че мдамите слязоха от скъпарската му кола до една с натъпкани торби, предават от електронната новинарска агенция   pik.bg.

Мъжете в БТВ се пукат от завист заради женското обкръжение около водещия. Всички стажантки се избивали с нещо да го впечатлят. А после зад гърба му не спирали да го одумват, разкриват негови близки.

Всички стажантки се натискали коя да му поднесе кафе или сандвич. Според злите езици с цял харем се е обзавел Хекимян.

Нищо, че е сгоден за Василена. С която все не намират време да сключат брак, коментират водещия от най-близкото му обкръжение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар