Иванка Тръмп се мести от Ню Йорк във Вашингтон (Вижте какво бижу си купи)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп и семейстовото й ще живеят на крачка от Обама, купиха си дом във Вашингтон

Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Кушнър са си купили къща за 5,6 милиона долара. Във Вашингтон, район Калорама.

Семейството на дъщерята на Доналд Тръмп ще се нанесе в новия си дом. Който се намира на няколко пресечки от жилището на Барак Обама. Който след като освободи Белия дом ще се нанесе там.

Иванка заедно с мъжа си и трите си деца ще се установят в къща, която е на три етажа. Новата им собственост има 353 кв. метра площ за живеене. Като в нея влизат шест спални помещения. И шест бани с тоалетни.

В новото луксозно жилище на президентската щерка има и изградени пет камини. Супер модерната  кухня е обзаведена по последен писък на съвременната техника. Впечатление правят и обширните всекидневна с трапезария. Удобна за цялата многобройна фамилия. А е предвидена и цветна градина. Където да отмарят с децата.

Дни след като се разбра, че Доналд Тръмп ще е следващия американски президент Иванка и съпругът й обявиха Ню Йоркското си жилище за продажба за цена от 4, 1 милиона долара. То се намира на „Парк Авеню”, предават от електронното издание mila.bg.

Според запознати Иванка и Джаред ще са сред основните съветници на Тръмп. След като са решили да се преместят по-близко до президента. Този факт бе очакван и не изненадва никого. Наследничката на Тръмп и Кушнър бяха сред основните играчи. Които проведоха печелившата кампания на новия президент на САЩ.

Вижте в нашата галерия луксозния дом на Иванка Тръмп и нейното семейство!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар