Ася Капчикова: Още треперя от предсказанието на тази врачка! (виж каква съдба й отредила)

Гласувайте за статията

Ася Капчикова нито за миг не може да забрави въпросната врачка!

Плеймейтката Ася Капчикова още трепери при спомена за тайнствената врачка, която й предрекла съдбата. Много от нещата се сбъднали като с магическа пръчка, което още повече разтърсва красавицата.

Самата Ася Капчикова никога не е виждала въпросната ясновидка, защото… тъкмо била родена. Срещнала я нейната майка, докато била още съвсем прясна родилка. Врачката била циганка калайджийка и не пуснала родителката на Ася, докато не хване ръката й.

Ася Капчикова

Ася Капчикова била орисана да бъде известна и богата

„Ще бъдеш щастлива и ще отгледаш здрави и добри деца. Едното от тях обаче, което сега е бебе, ще стане много известно. Ще се отдели от вас и малкото градче, защото славни неща го очакват. Навсякъде ще се говори за нея“, казала циганката и си отишла по живо, по здраво.

Майката на Ася Капчикова почти била забравила тази съдбоносна среща, докато дъщеря й не спечелила конкурса Мис Плеймейт и животът й се преобърнал на 180 градуса.

Тогава тя си спомнила за старицата и веднага разказала на Ася за тази мистерия в живота си. Каквато си е наивна и суеверна, бившата на Криско първо се разтреперила, а после започнала да благославя жената, орисала я с такава прекрасна съдба.

В момента Капчикова признава, че всичко в ежедневието й върви по мед и масло. Дори двамата с Криско успели да запазят добрите си отношения и да останат приятели след раздялата си.

„До себе си имам и нов мъж, който ме кара да се чувствам обичана и да летя. Но поне засега не искам да издавам нищо повече за него. Личният живот трябва да си остане личен“, коментира Ася Капчикова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар