Бомба: Елен Колева плаща висока цена за новата си любов! (виж каква зловеща тайна крие новият й)

Гласувайте за статията

Елен Колева и Марсел Коен от дни са на първите страници на печата!

От близо две седмици Елен Колева е лудо влюбена и вече бърза да тръби наляво и надясно, че е обвързана сериозно. Всички видяхме и новият й мъж. Това е младият и безспорно красив Марсел Коен.

Синеокият левент моментално си спечели симпатиите на обкръжението на актрисата, а нейни фенове се юрнаха да й честитят. Всички смятаха, че съдбата най-после е възнаградила чаровницата, заради мъчителните й предишни връзки.

Елен Колева

Сектант ли е новият любим на Елен Колева?!

Припомняме, че тя изстрада много от Сашо Майонезата, който дори я остави без покрив над главата и без любимата й работа. След него пък дойде ред на Калин Терзийски, който не изтрезяваше и за ден. След като поживя за кратко в дома на Елен Колева, писателят я заряза и се върна при жена си Ивана.

Днес пък, за огромно разочарование на близките на актрисата, гръмна новината, че новият й любим е… сектант. Марсел Коен действително прави впечатление с непрестанното си публикуване на църковни и набожни постове, картини и статуси.

Никой обаче не беше подозирал до какви висоти е достигнала така наречената му религиозност. „Този човек накара Елен да започне да се държи налудничаво и да говори само за църквата и Библията. Няма лошо и дори е прекрасно човек да вярва, но не и да се превръща в машина, която могат да манипулират с користни цели. А това правят сектите“, коментират източниците.

Те се опасяват, че крехката душа на Елен Колева може да се поддаде на нездраво влияние и полека лека тези неща да я доведат до нещо много по-опасно дори от връзката й с Майонезата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар