Истината за отношенията на Елизабет Методиева с Борислав Комсийски

Категорична е, че в момента няма мъж до себе си
0

Категорична е, че в момента няма мъж до себе си

След като името на Елизабет Методиева бе спрягано за поредната изгора на Борислав Комсийски, красавицата разкри истината за отношенията им.

Припомняме, че неотдавна Елизабет Методиева съвсем заслужено получи короната на Топмодел №1 в света.
Чаровната й усмивка успя да омая до такава степен индийците, че те гласуваха за нея на конкурса, вместо за тяхната кандидатка.

За себе си Елизабет Методиева твърди, че е силно момиче. Именно в този ред на мисли тя посочва, че би искала да има в живота си мъжкар. За съжаление обаче такива напоследък се намират все по-трудно, посочва тя.

Елизабет Методиева
Категорична е, че в момента няма мъж до себе си

Елизабет Методиева се справя сама с живота, но въпреки това би искала да има до себе си мъж, който да е наясно как да я накара да се чувства щастлива.
За изненада на мнозина най-добрата приятелка на Елизабет Методиева, която по професия е журналист, е примата на фолка Глория.

Красавицата е категорична, че е истинска късметлийка с приятелка като Глория. Именно тя е била човекът, който я е научил, че трябва да бъде силна и да не се отказва от мечтите си.
Елизабет Методиева посочва, че цени истинските хора, а Глория е точно такава.

Често пъти красавицата попада под обстрела на нахални мъже. Запитана за начина, по който ги разкарва, тя посочва, че просто не им обръща внимание. В това отношение определя себе си като „чешит“.
Посочва, че за да даде шанс на един мъж да комуникира с нея, трябва първо тя да го хареса, а не той нея.

Не крие, че отначало много се ядосвала на писанията в жълтата преса за нея.
Огорчена е от факта, че в България като станеш дори малко известен, медиите автоматично започват да ти приписват връзки с кого ли не.
В заключение тя заявява категорично, че няма връзка нито с Борислав Комсийски, нито с Димитър Тодоранов и допълва, че в момента няма мъж до себе си, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.