Деси Цонева: Не мога да преодолея смъртта на Митко!

Гласувайте за статията

Деси Цонева все още изтръпва като чуе гласа на баща си

Деси Цонева не може да свикне с липсата на телевизионера

Деси Цонева още не може да преодолее смъртта на татко си Митко Цонев. Щерката на телевизионера, който почина внезапно преди няколко месеца, призна пред камерите на Нова телевизия, че продължава да изтръпва, когато чуе гласа му.

Деси Цонева изтръпва като чуе гласа на баща си

Деси разкри, че почти не го е сънувала след смъртта му. Митко се явявал най-вече в съня на съпругата си Мариана. „Веднъж обаче го сънувах. С ей такава голяма глава и целият нахилен“, сподели Деси пред Нова телевизия.

Тя разказа интересна история. Малко след смъртта на баща й пред къщата им дошло малко коте. Според поверието душите на починалите се вселявали в някое животно. Цоневи приели, че малкото гостенче е знак от Митко и го прибрали. Оказало се обаче, че котето е женско. Затова го кръстили Ива. Скоро то станало любимка на всички в семейството.

Преди няколко дена пък майка й Мариана си направи тъжна равносметка в профила си във Фейсбук, в която признава, че също все още не може да свикне с липсата на съпруга си. Когото нарича ангел, слязъл на земята.

Припомняме ви, че легендарният водещ почина внезапно покосен от инсулт. На връщане от лятната почивка със семейството си той се почувствал зле и бил приет в болница. Където изпадна в кома, от която така и не се събуди, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар