Професор Вучков разкритикува телевизионните звезди (Вижте кои попаднаха под прицел)

Гласувайте за статията

Професор Вучков нападна тв звездите, вижте как ги сравни със земята

Под прицела на професор Вучков този път са телевизионните звезди. Театралния критик остави на мира за малко политиците. Под зоркия му остър поглед този път е комфортът, който медиите създават на политиците вместо да са им коректив.

Професор Вучков

Устатият професор е изумен от трите дами от БТВ. Които водят цели 6 часа предаване в събота и неделя.

Жени Марчева според Вучков е имала добър старт като журналист. Когато заместваше Росен Петров в „Нека говорят” била много по-добра даже и от него. Но след като попаднала в триото с Векилска и Диана Любенова коренно се е променила, укорява  я професионалния критик.

„Сякаш е загубила форма и предпочита парфюмените въпроси. Въпреки, че в сравнение с ония двете тя е класика”, недоумява Вучков.

За професора Диана Любенова направо спи пред камерите. Незнайно как е завършила ВИТИЗ, но е много мързелива, не може да води разговори. А въпросите й са от банални по-банални. А освен това и глупашки се хили, все едно не знае какво да каже, безмилостен е Вучков.

Най-добрите думи за Векилска, които може да каже са, че в последно време Мариана изглежда физически по-прилична. След като преди време се беше наклала. Но интелектуално била много бедна.

От БТВ остроумният професор прескача в Нова тв. Ани Цолова му приличала на плевенска селянка. Прекъсва Виктор Николаев таман започне разговор в правилната посока.  А той я мрази и ненавижда. И комай се страхува от нея, не спира тирадата си критикаря.

Юлиян Вучков е разочарован и от Антон Хекимян. Той бил твърде организиран журналист. Но започнал да прави крачки не напред, а назад. Станал много мек към политиците и забравил да вади критичнното си жило, предават от електронното издание  retro.bg.

Подобно било положението й с Цветанка Ризова. Вместо да закове гостите си до стената журналистката приема спокойно оправдаванията им. Не задълбава, а се отказва да бъде критична. А некадърните политици не го зслужават.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар