Никол Шерцингер заряза Гришо на Нова година (Вижте къде отпраши)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер се забавлява с приятели на Хаваи на Нова година, Григор тренира в Монте Карло

Докато Григор Димитров неуморно тренира за поредния си турнир, Никол Шерцингер го заряза и на Нова година. Певицата за пореден път даде храна на слуховете, че двамата не са заедно, като се отдаде на забавления в Хаваи.

Изпълнителката си пусна атрактивни снимки от плажа и по нищо не изглеждаше да е самотна. По същото време тенис звездата сподели, че тренира активно за поредния турнир. И дори празниците не можаха да го накарат, да си вземе кратка почивка.

Слуховете за връзката между Григор Димитров и Никол Шерцингер шестват от доста време. Последно се заговори, че има проблеми между двамата, когато певицата се появи със скандален тоалет на светско събитие. Докато Никол самоуверено се усмихваше пред камерите, тенис звездата изглеждаше доста гневен, а според някои направо бесен. Малко след това спортистът е побързал да напусне шоуто, след което двойката не се е появявала заедно.

Решението на Никол Шерцингер да се забавлява сама на Нова година отново провокира слуховете. Официално, двамата се срещат рядко и поддържат връзка от разстояние. Като причина се изтъкват претоварените им графици. Но явно певицата може да си открадне няколко дни ваканция. И предпочита да ги прекара далеч от гаджето си.

Още от самото начало на връзката им, слуховете гласят, че двамата са се договорили да се представят за двойка. След раздялата с Люис Хамилтън Никол не искала да се появява сама по светски събития, нито пък да се впуска в нова връзка.

Никол Шерцингер куфее на Нова година без Гришо

Никол Шерцингер куфее на Нова година без Гришо

Григор Димитров пък неотдавна се разделил с Мария Шарапова и също нямал желание да се впуска в нови афери. Затова двамата приятели се уговорили да се представят за двойка и да си бъдат партньори за официални събития. По тази причина и не празнували заедно Нова година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар