Ето какво не знаем за Елена Йончева: Дори приятелите й се вкамениха!

Ето какво не знаем за Елена Йончева: Дори приятелите й се вкамениха!
3 (60%) 1 vote

Елена Йончева вкамени дори приятелите си с тази истина!

Елена Йончева разкри какво обича да прави. Прясната майка имала едно занимание. И то било четенето. Журналистката, която харесва горещите точки по света, предпочитала за подарък книги.

Дори пред бижута и парфюм, любими неща за всяка друга жена.

Елена Йончева

Елена Йончева може да постави рекорд по четене на книги, колекцията й шашна всички

Това била причината книгите в библиотеката й вкъщи да се увеличава непрекъснато. Тази нейна страст познавали близките и приятелите й.

И по всеки удобен повод й подарявали книги. Елена Йончева призна, че чете всичко. Обича както романите, така и документалните книги.

„Моята страст са книгите. Повече от всичко друго да света обичам да чета. Почти всичко, независимо какво е“, разкривала журналистката.

В резултат на любовта си към печатните издания тя имала солидна библиотека в дома си. Книгите вече наброявали повече от три хиляди екземпляри.

Блондинката разкрива, че след като стана майка нямала достатъчно време за заниманието си. Защото вече има бебе, за което се грижи.

Но пък била повече от убедена, че щом човек си подреди времето, тогава ще има време за всичко.

Елена Йончева роди на 52 години син. Топ журналистката стана майка за първи път. Тя дари приятеля си, младия архитект Пламен Тодоров със син. Малкият проплака в края на месец март, тази година.

Първескинята роди секцио, не толкова по здравословни причини, а заради спокойствието на лекарите. С приятеля си, с когото са заедно от 2010 година, се запознала след като бе изоставена от французина Стефан.

Той е с 12 години по-младо от нея. Преди това тя имаше връзка с екс премиера Сергей Станишев. Елена Йончева сама прекрати дългогодишната си връзка с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар