Зуека направи изненадващо признание

Не желае децата му да учат в България
0
4.5/5 - (2 votes)

Не желае децата му да учат в България

Актьорът Васил Василев, по-известен като Зуека направи признание, с което изненада всички.

Зуека не скри желанието си децата му да учат в чужбина, а не в България.
Той е категоричен, че не желае наследниците му да имат неговия живот, тъй като е изключително труден. Нещата далеч не са такива, каквито изглеждат на екрана, посочва Зуека.

За мнозина е интересно откъде идва прякора на актьора. Той сподели пред зрителите на Нова тв, че този прякор е още от детските му години. Измислил му го негов съученик, когато били в трети клас и така се запазил и до днес.

Зуека
Не желае децата му да учат в България

Прякорът му дошъл от там, че като ученик бягал изключително бързо, като заек. Тогава негов съученик му измислил Зуека и този прякор се запазил и до днес. Дори е по-известен с него, отколкото с името си.

За сина си Стефан, който е едва на три години споделя, че все още не разбира нищо – нито от елха, нито от подаръци. Актьорът допълва, че докато двамата със съпругата му украсявали елхата, малчуганът непрекъснато я развалял.

По отношение на колегата си Димитър Рачков, който ме у и екранен партньор в предаването „Господари на ефира“, Зуека споделя, че в живота е доста по-различен от това, което виждат всички на екрана. Той определя Рачков като по-затворен човек в реалността. Но въпреки това е много забавен човек.

За себе си казва, че е същият, който зрителите виждат на екрана.
Отишлата си 2016 година определя като прекрасна, но не крие болката си от това, че е изгубил много приятели и близки хора.

Зуека споделя, че това е най-тъжното нещо и допълва, че никой няма да избяга от това. Подчертава, че един ден всеки ще поеме към полетата, тъй като е неизбежно.

През април месец ще навърши 52 години, но не се придава. Посочва, че Влади Въргала е с 8 години по-голям от него, но пък изглежда доста по-млад, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.