Лили Иванова с нов мъж за Нова година (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Лили Иванова кара Нова година с нов атлетичен мъж, певицата обича да се обгражда само с младоци

Лили Иванова има нова тръпка на сърцето си. Въпреки, че гони осемдесетте тя се обгражда само с младоци. Безкомпромисна е когато става дума за антуража й. Избира си само млади атлетични мачовци. Сред, които се чувства  като истинска примадона.

В последно време от обкръжението на легендарната изпълнителка изчезна личния й шофьор Иво. С когото не се разделяше нито за миг. От десетина дена тя има нов шофьор.  Който е доста по-мускулест хубавец. Това се вижда от папарашките снимки на електронното издание retro.bg. Репортерите са спипали изпълнителката да излиза от дома си с непознатия мачо.

Тя прогонила предишния си. Като назначила новака за шофьор и за гард. Двамата се запознали преди време. Когато се наложило Иво да отсъства. И  бил сменен от прясно назначения от Лили шофьор.

Примата на българската естрада си паднала по него и решила постоянно да й е под ръка. А освен това Иво бил взел да й ходи по нервите. Даже хора от обкръжението й разправят, че му ударила шамар защото бил закъснял.

Новият й охранител бил бивше ченге. Можел да си служи с оръжие. Тя се чувствала сигурна когато излизала с него. Дори се говори, че само двамата са ходили на ресторант.

Неостаряващата Лили Иванова е всепризната за любовчийка. Тя има три брака зад гърба си. Но винаги е имала влечение към по-млади и свежи мъже. Близки нейни приятели твърдят, че никога тя не е оставала без мъж до себе си.

Вижте още папарашки снимки на Лили Иванова в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар