Азис закова кантара на 112 килограма (Вижте как ще се вталява)

Азис закова кантара на 112 килограма (Вижте как ще се вталява)
5 (100%) 1 vote

Азис тотално се е ошишкал, Костинбродския славей ударно трупа кила

Азис отново губи битката с килограмите. Това са констатирали хора от бранша. Кантара под краката му показва 112 кила.

Азис

Преди години ромският  славей стана известен заради гласовите си данни. Но откакто се помни Васил все е на диети и на здравословна храна. В последно време обаче певецът у нас има малко изяви. Все пътува на турнета и няма време да поспортува. А и се храни все с вредна храна. Това се е отразило на габаритите му. Натрупал тлъстинки и сега е пред кардинално решение. Което е на път да вземе.

Преди години Азис се бе окръглил пак, комай колкото Люси. Тогава чалгаджията си направи гастрален байпас по съветите на докторите. Метода представлява поставяне на специална лента под хранопровода. С единствената цел да се приема по-малко храна. Тогава Васко от 130 килограма се втали до желаните 80. И повече от четири години успя да си запази нормалното тегло.

Само, че както е видно от новата визия на певеца ефектът на метода май отдавна е спрял. Защото е започнал ударно да шишкавее, предават от  hotarena.net.

Според слуховете гласовития костинбродски ром потърсил Люси Иларионов за съвет. Обадил му се по телефона да се информира как да се свърже с турската болница. В която на продуцента му изрязаха стомаха. И от тогава направо се е стопил.

Азис се е решил на тези крайни мерки. Като видял ефекта, който постигна Люси разбрал, че по-добре да се остави в ръцете на хирурзите. От колкото да се мъчи с диети. От които я има файда, я не.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар