Годжи в ужас от черна магия (Вижте целия кошмар на певеца)

Годжи в ужас от черна магия (Вижте целия кошмар на певеца)
5 (100%) 1 vote

Годжи се ожали, че някой му прави черна магия

Годжи открил разпорено животно пред дома си

Годжи в ужас от черна магия. Китаристът разкри, че преди време е открил пред дома си кокали и стомах от разпорено животно. Което за него е явен знак, че някой му мисли злото и иска да му навреди.

Годжи жертва на черна магия

Това е и причината от тогава музикантът да избягва случайните компании, трудно да завързва нови приятелства и да разчита само на „проверени“ хора и в работата си. „Отварям вратата да изляза и какво да видя? На земята някой сложил големи кокали и стомах на животно, пълен с кръв. Магии ми правят. И защо? Оттогава рядко излизам. Купонясвам само с колегите или с приятели от детинство“, казва Годжи.

Именно омразата на непознатите накарала текстописеца да не ходи по заведения освен по работа, защото често го спирали и го кълнели непознати хора. „Среща ме наскоро един и ми говори: „Мамка ви, какво ви обещаха онези комунисти мръсни? И аз седя и мълча. Какво да му кажа? В магазина една възрастна жена ми говори: „Заради тебе и твоите глупости съм без хляб. И пак мълча и тъпея. Да взема да обяснявам какво е станало за 50 години и какво за десет?“, учудва се Годжи.

На Коледа шоуменът се видял със съучениците от училище и пили по едно и за приза му „Мистър Бал“, който спечелил точно преди 30 години – през 1986 година. Чаровникът, който разбил не едно и две сърца, с днешна дата отново е сам, но не защото няма желаещи за сърцето му, а защото си е дал кратка почивка от „тайфуните с нежни имена“, предават от bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Годжи в ужас от черна магия (Вижте целия кошмар на певеца)”

  1. иванов

    Дек. 31. 2016

    КАКВОТО САМ СИ ЗАСЛУЖИШ ТОВА ПОЛУЧАВАШ

Добавете коментар