Мариана Векилска ще ражда второ (Вижте какви планове крои)

Мариана Векилска ще ражда второ (Вижте какви планове крои)
2 (40%) 1 vote

Марияна Векилска измисли хитър план, хем ще заздрави брака си, хем ще остане на работа

Мариана Векилска е измислила хитър план. Дето хората му викат и вълкът сит и агнето цяло.

От скоро време семейният живот на тв звездата сериозно куца. Тя е ангажира със сутрешното си предаване всеки божи уикенд. А за да го подготви се налага да ходи на работа и през седмицата.

Мариана Векилска ще ражда второ

Мариана Векилска ще ражда второ

Нямала време изобщо да се занимава със семейните си проблеми. Цялата тежест се стоварила на любимия й Симо. Който негодувал, че жена му е все заета.

От известно време се появи слух, че в семеен план нещата между тях хич не вървят. Но пък работата на Векилска била доста доходоносна и не за изпускане. Дори се заговори, че известното семейство комай е пред раздяла.  На Симо не му отървало през почивните дни да играе ролята на бавачка. Докато приятели и колеги разпускат с футбол, предавт от електронното издание  hotarena.net.

Тв звездата била поставена на кръстопът. Но измъдрила план. С който да запази семейството си. А и доходната си работа.

42-годишнта телевизионерка вече се свързала с Елена Йончева. Която да я насочи към специалист. Който да й помогне да забременее ин витро. Така ще закрепи семейното си положение. Освен това ще е по майчинство и ще остане в къщи. А пък ще си запази и мястото в БТВ.

И Симо и Марияна били на едно и също мнение, че още едно дете е най-доброто решение. Поне две години Векилска ще бъде примерна съпруга и най-добрата майка.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар