Илиян Тупалката в ступор: Виж в какво се превърна Камелия след развода им! (снимки + подробности)

Илиян Тупалката в ступор: Виж в какво се превърна Камелия след развода им! (снимки + подробности)
5 (100%) 1 vote

Илиян Тупалката не може да повярва на очите си, Камелия го разби!

Броени седмици след развода си, Илиян Тупалката е в шок от това, което се случи с бившата му съпруга и майка на детето му Камелия. Всички знаем, че причината за края на брака им беше самият Илиян. Който се оказа всичко друго, но не и мъж за една жена и за семейство.

След като изплака реки от сълзи и живя в кошмар повече от година, Камелия най-после склони да продължи живота си сама. И го направи, при това как… Изпълнителят на „Тупалка“ останал в ступор като видял жена си само дни след уж тежкия им развод.

Илиян Тупалката

Илиян Тупалката не може да повярва в какво се превърна бившата му жена Камелия

Оказва се, че Камелия е променила коренно визията си – вече е блондинка. И е започнала работа като танцьорка в елитно столично заведение. Последното не е сред чалготеките, където хубавицата се зарекла, че не иска да стъпи повече.

Припомняме, че точно в една от тях тя се запозна с Илиян Тупалката преди години и затова тези места й навявали кофти спомени. Сияеща, усмихната и изкусителна, Камелия събира мъжките погледи. А Илиян не иска да повярва.

Ето я и нея - коренно различна, сияеща и изкусителна

Ето я и нея – коренно различна, сияеща и изкусителна

Илиян определено трябва да съжалява какво мамче е изпуснал

Илиян определено трябва да съжалява какво мамче е изпуснал

„Какво си мислеше той, че тя ще рони сълзи за него и ще се затвори в манастир ли?! Да има да взима! Ками не само се стегна и продължи напред, но и сме сигурни, че не след дълго ще открие истинския мъж за себе си. Нещо, което Илиян определено не беше“, коментират близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар