Надя Иванова бясна: Виж коя хубавица се залепи за Борислав Комсийски! (още подробности)

Гласувайте за статията

Борислав Комсийски се чуди как да се отърве от набезите на певицата!

Участникът във Вип Брадър Борислав Комсийски се превърна в тройно по-апетитна хапка за редица златотърсачки след формата. Боби и преди си беше милионер, но малко хора знаеха за него.

Защото той винаги се опитваше да живее в сянка и бранеше ревностно семейството и личния си живот от медиите. Нова телевизия обаче го направи известен за всяка втора фуста. Което в момента наистина го побърква.

Борислав Комсийски

Борислав Комсийски се чуди как да се отърве от набезите на Татяна

Сред стотиците фенки в социалната мрежа, Борислав Комсийски беше налазен и от чалга певицата Татяна. Последната наскоро се раздели с мъжа си и очевидно не страда дълго. А се опитва да улови поредния шаран на въдицата си.

Какво по-хубаво от „златната рибка“ Борислав Комсийски, който може да уреди живота, та и старините на една жена и цялата й рода. За жалост на Татяна обаче, която не спира да лайква постовете на Боби в мрежата и да се опитва да го заговори на лични, той не се вълнува от нея.

Както вече знаем, Комсийски започна връзка с красивата и интелигентна Надя Иванова. Водещата на „Елит“, както я знаем, беше първият избор на Боби в Къщата на Големия брат. Чак след нея той започна да флиртува с Емануела, но само, защото Надя го отряза.

Явно след края на формата, Надя Иванова е решила да отстъпи пред множеството покани на Борислав Комсийски и да му даде шанс. Той, разбира се, го хвана моментално и двамата са заедно от близо месец и половина.

Чалгаджийката яко му е хвърлила око

Чалгаджийката яко му е хвърлила око

Както Боби, така и Надя обаче не бързат със заключенията, нито с обетите за вечно бъдеще заедно. Те държат на първо място да се опознаят и чак тогава да видят дали може да мелят заедно като едно цяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар