Обрат: Диляна Попова изневери на себе си! (какво се случва в главата й, близките не могат да я познаят)

Обрат: Диляна Попова изневери на себе си! (какво се случва в главата й, близките не могат да я познаят)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова изневери на себе си и принципите си!

Красавицата Диляна Попова удиви близките си, както и всички, които я познават. По-скоро ги разочарова, тъй като изневери на себе си и на собствените си принципи в живота.

Припомняме, че още след раждането на сина й Борил, Диляна Попова неколкократно заяви, че няма да позволи животът на детето й да се превърне в медиен цирк. Тя твърдо отказваше да показва Борил по медии и дори не публикуваше снимките му в личните си профили.

Диляна Попова

Диляна Попова започна да бълва снимки на малкия Борил, познатите й в потрес

Днес, само две години по-късно обаче, Диляна Попова започна да „продава“ малчугана. Фотоси на нея и предимно на къдравия сладур често красят страниците на вестници и списания. Както и различни кампании за благотворителност.

Промяната на Диляна е очевидна и това накара околните да се запитат какво се случва в главата й. Най-логичният отговор е, че след като дизайнерската линия на Попова фалира, тя се намира в наистина незавидно финансово положение.

Асен Блатечки се грижи за сина си, доколкото му позволяват средствата и времето. Припомняме обаче, че за да осигури нормален и комфортен живот на двете си семейства и деца, актьорът е принуден да изнася ежедневни представления в различни краища на страната.

„Може би Диляна отначало си е мислила, че Асен я напусна заради Катерина Горанова, но един ден ще размисли и ще се върне при нея. Надявала се е, че тримата ще станат истинско семейство, но е била излъгана. Затова и сега се чуди къде да навре снимки на Борил, че да вземе някой лев“, шушукат из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар