Топ 5 на приказните звездни сватби през 2016-а година

Гласувайте за статията

Вижте кои звездни сватби ще останат в историята на 2016-а година

Годината, която изпращаме, изобилстваше не само от куп звездни раздели, но и от поредица от звездни сватби. Хот арена подбра специално за читателите си пет от звездните сватби, които ще останат незабравими.

На пета позиция е приказната морска сватба на Дидо от Д2 и Юлия Кулиш. Двамата се венчаха край морския бряг в Созопол. Щастливите младоженци отпразнува радостното събитие само с най-близките си приятели. Освен с парти край брега на морето, те отпразнуваха венчавката си и в столицата.

Преди да се врекат във вечна вярност двамата влюбени имаха връзка в продължение на две години.

На четвърта позиция е сватбата на Миро от „Каризма“ и неговата половинка Ели. Двамата са заедно от 11 години. Блондинът организира приказна венчавка на гръцкия остров Корфу. В деня на сватбата той запозна родителите си със своята половинка.

Сред поканените беше и фолк дивата Анелия, която хвана букета на булката.

На трето място е сватбата на Наско Месечков и неговата съпруга Кремена. Техният брак влиза в рекордите и в друго отношение. Двамата се венчаха само два месеца след запознанството си.

На второ място е приказната сватба на Джена и Малкия Канар. Двамата сключиха брак на рождения ден на изпълнителката – 3 юли. За приказната им сватба се говори дълго след това. В момента щастливите младоженци очакват с трепет появата на бял свят на първородната им рожба.

Сватбата на Христина Стоичкова зае почетното първо място в класацията за незабравимите сватби през 2016-а година.

Сватбата на Христина Стоичкова зае почетното първо място в класацията за незабравимите сватби през 2016-а година.

Безспорно сватбата, която ще остане в историята на 2016-а година, е тази на Христина Стоичкова. Щастливото събитие беше белязано от невероятен скандал. Христо Стоичков прояви избухливия си нрав и преби журналист.

Сватбата се състоя на 27 август в любимия хотелски комплекс на Камата край Правец. На събитието присъства целият футболен елит. Единствено Мика Стоичкова не успя да присъства заради напредналата си бременност, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар