Не е за вярване: Виж какво разкри Деян Донков за Радина Кърджилова!

Радина Кърджилова и Деян Донков смаяха всички
0

Радина Кърджилова наистина е омагьосала Деян Донков!

Радина Кърджилова и Деян Донков „заразяват” малкия си син с магията на киното. Докато половинката му снимала кадри от българската лента „12 А”, той обикалял с бебока наоколо.

Двамата са влюбени в шестмесечния сладур. Малкият Христо е кръстен на бащата на Радина-художника Христо Кърджилов.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова и Деян Донков смаяха всички

Деян Донков не спира да се грижи за бебока и изпитва истинска наслада да е с него. Той разкрива, че докато бута количката из софийските улици, добре е опознал столицата.

Известният актьор и неговата половинка бяха гости на предаването на Стаси Кара „Като на кино”.

Пред водещата Радина Кърджилова се изповяда защо е била успешна с ролята си в тийнейджърския филм. „12А” е продължение на лентата „11А”.

Там тя се изявява като учителка по литература в доста проблемен клас. Преподавателката в гимназията иска да направи абсолвентите много подобри и достойни хора, бъдещи личности в обществото.

Нейната героиня Лина вярва, че това наистина е възможно. Темата е изключително сериозна и тя приема ролята си по-скоро като кауза и послание.

Но красавицата признава, че не би се справила без подкрепата на мъжа си. Според думите й Деян Донков и тя били като един отбор. И двамата се подкрепят непрекъснато.

Самата Радина Кърджилова е била доста неуправляема по време на пубертетските си години. Тя не е била лесна ученичка. Същият чешит е бил и мъжа й Деян Донков.

„Не мога да се подчиня на никого просто така. Трябва да почувствам това в сърцето си”, признава актьора.

Двамата обаче са коренно променени заради малкия си син. Деян Донков има още един пораснал син от връзката си с колежка. Той е кръстен на него и е чест гост в дома на братчето си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.