Бомба: Това разкритие за Къци Вапцаров потресе съпругата му!

Гласувайте за статията

Къци Вапцаров удиви всички с това неочаквано разкритие!

Къци Вапцаров не е такъв мухльо, какъвто изглежда. Бившият телевизионен водещ има доста завиден опит с жените. Късичкият телевизионер не крие, че доста жени са минали през кревата му.

Според думите му той е имал вземане-даване с над сто жени. Преди да срещне законната си половинка Меги той доста е лудувал в кревата.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров накара жена си Меги да се опули от тази истина

„Настина имах доста гаджета. И все аз си ги избирах”, не без задоволство разкрива русолявият водещ. Той признава също, че съпругата му е била единствената която го е преследвала.

„Тя ме избра, не аз нея. Хареса ме на един купон. И оттогава започна да ме преследва”, спомня си екс водещият на шоуто „Риск печели, риск губи”.

В първият момент Къци Вапцаров изобщо не обръщал никакво внимание на свалките на съпругата си. Но в един момент останал без интимна приятелка до себе си.

Тогава той решил да даде шанс и на Меги. И чудото се случило. Оказало се, че това е неговата житейска половинка.

Изборът му се случил повече от удачен. Защото двамата са стабилна двойка. А и отглеждат трима синове. Къци Вапцаров призна, че имал проблеми с алкохола като млад.

Роденият в Русе артист и продуцент обаче не бил зависим от него до такава степен, че да се лекува в клиника. Освен това направил доста неудачна инвестиция, която за малко не го направила бедняк.

Но благодарение на подкрепата на съпругата си нещата се стабилизирали. И сега той е щастлив с нея и любовта, която му дава всеки ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар