Феновете на „София Ден и Нощ“ в шок: Край със сериала, спират го! (истината потресе всички)

Феновете на „София Ден и Нощ“ в шок: Край със сериала, спират го! (истината потресе всички)
4.2 (84%) 5 votes

Стотици почитатели на „София Ден и Нощ“ бесни от случилото се!

Любимият сериал на младите хора у нас „София Ден и Нощ“ беше дотук. От вчера феновете са в тотален шок, тъй като повече няма да могат да се радват на любимците си и да следят историите им.

Напълно изненадващо и неочаквано, „София Ден и Нощ“ беше спрян от екран. При това не само на Коледа, а и оттук нататък. Проста справка с програмата на Нова телевизия показва, че сериалът няма да бъде излъчван до Нова година.

София Ден и Нощ

Спират „София Ден и Нощ, феновете бесни, изпаднаха в ступор

А още по-стряскащото е, че след Нова година започва друг сериал, на негово място. От продукцията така и не си направиха труда да разяснят положението на феновете си. Множеството въпроси на зрители сякаш потънаха някъде и никой не счете за нужно да ги осветли по въпроса.

„Какво става?! Защо спряха сериала? Нали уж имаше още много заснети епизоди и казваха, че няма да има прекъсване. Най-гадното е, че ги питаме, но не ни отговарят. Подиграват ли се със зрителите, какво ли“, гневят се потребители в социалната мрежа.

Източници от кухнята на Нова телевизия обаче подшушнаха, че ситуацията може и да стане по-неприятна за феновете от очакваното. Защото до момента заснети и готови били едва 300 епизода. А миналата седмица изтекоха сериите до около 240 епизод.

Ако това наистина е така, то можем да очакваме нови епизоди на „София Ден и Нощ“ не през февруари, а чак към лятото.

„Все пак си иска време за сценарий, набиране на актьори и най-вече заснемане. Тъпо се получи, защото докато решат да пуснат новите серии, рискуват феновете вече да са забравили старите. И рейтингът им да отиде на кино“, негодуват зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар