Джордж Майкъл разплака света (Вижте как се прощават с него)

Гласувайте за статията

Целият свят скърби за Джордж Майкъл, фенове му отдават последна почит с хиляди цветя

Джордж Майкъл почина на 53 години навръх Коледа. Той е поредната знаменитост, която през 2016 светът загуби. Поп звездата е издъхнал в дома си от сърдена недостатъчност.

Джордж Майкъл на една от последните папарашки снимки

Джордж Майкъл на една от последните папарашки снимки

%d0%b4%d0%b6%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%b6-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d1%8a%d0%bb-3

В последните години легендарният изпълнител нямаше много изяви пред публиката заради влошено здравословно състояние. Но феновете му не са го забравили и скърбят за него. От всякъде се стичат хора. Които носят и оставят цветя пред къщата му в Оксфордшир. Така искат да отдадат последна почит на своя любимец, предават от електронното издание bgdnes.bg.

За съжаление Джордж Майкъл напусна този свят в деня 25 декември. Когато всички слушат един от най-големите му хитове „Last Christmas”.  Така за прочутия певец като по ирония на съдбата Коледа остана за винаги „Предишната.

Цялата световна музикална общност остана потресена от новината за поредната голяма загуба след като през 2016 година ни напуснаха личности като Дейвид Бауи, Принс, Морис Уайт, Леонард Коен, Алън Рикман, Глен Фрий.

Последните фотоси на Джордж Майкъл направени от папараци са от септември тази година. Звездата е сниман да вечеря в ресторант. Който се намира в близост до имението му в Оксфордшир. От тях личи, че певецът е доста поуморен. Понатрупал излишни кила и в недобро здравословно състояние. През 2011 година той прекарва тежка бронхопневмония. От която се предполага, че са и сърдечните му проблеми. От които си отиде на Коледа в съня си, както потвърждават близките му.

Вижте снимките как феновете отдават почит на поп зездата в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар