Нечувано: Виж менюто на кралица Елизабет за Коледа!

Нечувано: Виж менюто на кралица Елизабет за Коледа!
3 (60%) 1 vote

Истината за кралица Елизабет Втора ошашави всички!

Коледното меню на кралица Елизабет Втора е повече от шокиращо. Всички вярваха, че тя ще постави нещо много по-специално и претенциозно на трапезата си!

Кралица Елизабет Втора си хапва винаги едно и също. Тя не спира да поръчва едно и също меню за светлия празник. Майката на принц Чарлз и този път не е изменила на традицията.

кралица Елизабет

Ето с какво се храни самата кралица Елизабет на празника

Британската кралица дълги години не изменя на правилото. И то е да хапва само това, което е традиционно за Англия. Тя не обича да прави нещо различно или да хапва храна, което не е типична за страната й.

Истината за това, какво слага на трапезата кралицата разкри нейния главен готвач. Дарън Макгрейди вече не отговаря за кралската кухня.

Но кулинарят разкри тайната около това какво слага на празничната маса бабата на принц Уилям.

Години наред Елизабет Втора си хапва на празника пуйка с кестени. На масата има още лук и салвия, пащърнак. Също и неизменните печени картофки.

Десертът също е един и същ. И той е коледен пудинг. В семействата на Острова в неговото приготвяне участват всички членове на семейството.

Главният готвач е служил на кралската особа цели петнадесет години. Той не е бил готвач само на кралица Елизабет Втора. От неговите услуги са се ползвали също и принцеса Даяна.

Дарън Макгрейди е приготвял вкусотии също на принцовете Уилям и Хари. Сега главният специалист в храненето на кралските особи е извън Бъкингамският дворец.

Той вече е кулинарен консултант. От неговите услуги се ползват доста известни персони на Острова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар