Камелия унищожи Илиян: Взе му всичко при развода!

Камелия унищожи Илиян: Взе му всичко при развода!
5 (100%) 1 vote

Илиян Тупалката остана без къща и автомобил!

Илиян удари дъното. Поп фолк певецът, по-известен като Тупалката, рязко е снижил стандарта си на живот. Фолкаджията се разведе със съпругата си и остана гол като пушка.

С танцьорката Камелия те бяха двойка три години, като последните две като семейство. Но през цялото време певецът не спирал да кръшка на половинката си.

Илиян

Илиян Тупалката остана с пръст в уста

Въпреки че тя му роди дете, шавливият Илиян не спирал да й изневерява. Кръшната му съпруга изплакала тонове сълзи и накрая решила да се разведе с коцкаря.

Тя му дала зелена линия, но го оставила без покрив над главата и без кола. Въпреки че двамата бяха непрекъснато заедно, Илиян винаги намирал възможност да кръшне на половинката си.

Жена му изтрая две години и сега вече си отдъхнала, че се е отървала от безкрайните му забежки. Илиян Тупалката сам призна за разрива на семейството си в социалната мрежа.

Той написа там, че въпреки че двамата с жена си се разделят, си остават приятели. Заради малкия си син, който не иска да расте без майчина и бащина подкрепа.

Илиян преди време шашна колегите си с чисто новия си джип „БМВ”. Той бил подарък от бащата на съпругата му на сватбата им.

Но след като двамата се разделиха, разбираемо Камелия взела ключовете на опънатия баварец. На наградите на музикалния канал Илиян отишъл с очукана кола, негов набор.

Освен това несебърския бос Митьо Очите им подарил на сватбата луксозен апартамент в тузарски хотел в Несебър. Припомняме, че Илиян и Камелия сключиха брак на морския бряг в Слънчев бряг.

Въпреки че жилището е подарено по време на брака им, Камелия му сложила ръка. Тя помолила управителя на хотела, приятел на несебърския бандит, да не пуска Илиян в него.

Жена му подозирала, че шавливеца там вкарвал любовниците си, когато имал участия по морето. Така Илиян останал без дом и кола, и излязъл на квартира.

И побърква шефа си Митко Пайнера да го урежда по празниците с участия, за да си стъпи на краката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар