Ново начало за Любо Нейков

Гласувайте за статията

Любо Нейков се надява ще се осъществи и тази своя мечта

Любо Нейков е твърдо решен да отслабне. И ако доскоро той нехаеше за теглото си и за препоръките на лекарите, вече е решен да се избави от излишните килограми. Причината за това е мечтата, която се надява скоро да осъществи.

Комикът мечтае да стане родител за втори път. Пред приятелите си той коментира, че двамата със съпругата му Гинка работят по въпроса. Комикът дори се шегува, че първото им дете се е получило много добре и едва ли ще могат да повторят този успех отново.

Но освен възрастта и на двамата родители, има още една пречка за зачеването на бъдещ наследник – теглото на комика. В последните години здравословното му състояние се влоши. Заради наднорменото тегло и високия холестерол, комикът има и проблеми с кръвното, пише Ретро.бг.

Досега той не приемаше насериозно препоръките на лекарите да започне диета. Но откакто двамата с Гинка са решили да направят всичко възможно да се сдобият с още един наследник, Любо Нейков прави и невъзможното да отслабне.

Наскоро той е посетил два от най-известните дебелариуми в Европа. Единият от тях се намира във Франция, а другият в Германия.

Любо Нейков

Любо Нейков започва битка с килограмите

Комикът се консултирал с най-добрите специалисти там. Те са му изготвили режим и той е твърдо решен да се придържа към него. Любо Нейков се надява, че много скоро ще има добри новини около него.

Двамата със съпругата му Гинка досега са се справяли с куп изпитания. Малко след сватбата ги сполетяла жестока трагедия. Бременната Гинка изгубила детето си. Двамата с Любо Нейков приели много тежко случилото. Дълго време след това половинката на комика на успявала да зачене.

Актьорът е убеден, че малката му дъщеричка е неговият талисман.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар