Райна тъжна на Коледа: Направи изповед, която разтърси всички! (още подробности)

Райна тъжна на Коледа: Направи изповед, която разтърси всички! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Райна за пореден път показа, че има голямо сърце и ясна мисъл!

Пилето на поп фолка Райна може да е обвинявана в своенравие и инат, но когато става дума за истинските неща в живота, е коренно различна. Певицата за пореден път доказа, че няма нищо общо с кифлите от бранша си. И разтърси всички с чувствителността и разсъжденията си.

В дните, в които всички празнуват, а колежките й се скъсват да се показват в целия си блясък и пари в мрежата, Райна направи нещо коренно различно. Бившата годеница на Коцето искрено се възмути и изригна в мрежата срещу всички онези, които са изоставили възрастните си роднини по празниците.

Райна

Райна изригна повече от възмутена в социалната мрежа

Райна се натъжи за всички стари бабички и дядовци, захвърлени от децата и внуците си по старчески домове. Или изоставени в схлупените си и студени къщурки на село.

„Не мога да повярвам и не мога да приема това, че тези хора са те гледали като си бил малък. Грижили са се за теб, давали са последния си залък. Страдали са и са били готови живота си да дадат за добруването ти. А накрая ти ги зарязваш като ненужна и овехтяла дрипа. Що за безочие и студенина е това?! Подобни хора са изроди, които заслужават същото отношение и към самите тях“, написа Райна в социалната мрежа.

Гневът й бе породен от репортаж, който гледала по телевизията. А под поста й моментално се заредиха множество лайкове и одобрителни коментари.

„Браво, момиче! Дано да има повече хора като тебе в тази държава, а и по света. Защото това е единственият начин нещата да се променят към добро и животът да стане красив“, не спират да я хвалят потребители в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар