Внукът на Тато Тодор Живков-младши яко закъса (Проигра всичко на комар)

Внукът на Тато Тодор Живков-младши яко закъса (Проигра всичко на комар)
5 (100%) 1 vote

Тодор Живков-младши го застигна черна серия, комарджията не напуска казината

Издънката на комунистическия род Тодор Живков-младши е изпаднал в финансова криза. Синът на Владко Живков и красивата Маруся Марчевска, който си изкарва прехраната на комар от бая време нищо не може да препечели.%d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%bc%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d1%88%d0%b8

Момчето живее от 20 години зад Океана и се подвизава като професионален комарджия. Само, че късметът в последно време го напуснал и го споходила черната серия.

Всичките му спестявания отишли по дяволите. Тошко-младши участва редовно на турнири с по 200, 300 долара за вход. Но за беда от много време не му се е отварял парашута и нищо по-значимо не е спечелил. От месеци наред го преследва лош късмет. Последния му голям удар бил от преди 3 години.

Родния наследник на комунистическата номенклатура бил известен в комарджийските среди с името Червения поп. А в Калифорния по турнирите участва под името Тед. За последен път нашенецът се облажил с 42 хилядарки в долари през 2013 г на покер от Световните серии.

След удара 37-годишният комарджия припечелвал само по 1000 или 2000 долара. Които едва му стигали да поддържа приличен начин на живот и да плаща нема на виличката си в Малибу. Незначителните печалбички не му стигали дори за дребни разходи и да си покрие входните такси за турнирите, предават новината от електронното издание hotarena.net.

Внукът на бившия Първи се подвизава между Калофорния когато участва в турнири и Аризона. Където има собствено малко ранчо. Придобил го с късмет по време на имотната криза в САЩ. Когато цените на недвижимостите се сринаха и с печалба от един покер турнир младия Живков се уредил с имота.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар