Брендо стои зад отвличането на Лара Банева

Брендо стои зад отвличането на Лара Банева
5 (100%) 1 vote
Евелин Банев-Брендо направил инсценировка за отвличането на щерка си

3 години и 9 месеца след отвличането на дъщерята на Брендо Лара Банева случаят може да придобие шокиращ обрат – пише в. „Уикенд“. В Софийската градска прокуратура са постъпили данни подадени от спецслужбите, че поръчителят на похищението може да е… таткото Евелин Банев – отбелязва сензационно изданието.

Напълно вероятно е цялата драма да е била една постановка, режисирана от хитрия Брендо, смятат ченгета. По това време той се намираше в затвор в Италия и очакваше присъдата си за наркотрафик. Малко след това обаче бе предаден в България, а у нас той бързо напусна ареста. И не само това, ами и всички дела срещу него завършиха с оправдателни присъди.

В началото на февруари столичните градски прокурори официално прекратиха делото, което се водеше срещу неизвестни извършители, за отвличането на Лара Банева.

Брендо е сред най-хитрите мафиоти у нас

Брендо е сред най-хитрите мафиоти у нас

Джипът на похитителите „БМВ Х6“ пък е бил навремето собственост на известен бизнесмен, който го подарил на приятелката си певица. След като баровецът скъсва с гаджето си, случайно или не крадци задигат возилото. Така че участието точно на този джип в престъплението е повече от съмнително. Самото разследване на отвличането пък се водеше от тогавашния шеф в ГДБОП Валентин Цоновски, също близък човек на Брендо – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар