Доналд Тръмп има корени в Трънско

Доналд Тръмп има корени в Трънско
5 (100%) 1 vote
„Учудвам, че Доналд Тръмп не говори за произхода си“ – твърди бившият ни посланик в Япония Тодор Дичев

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп е с български корени – това разкри сензационно бившият ни дипломат в Япония Тодор Дичев пред в. „Уикенд“. Той направил проучване и се оказало, че по произход милиардерът е знеполски шоп – отбелязва изданието.

„Очаквам, след като положи клетва като държавен глава на Щатите, магнатът да направи турне в Европа, което да включва и България. Твърде вероятно е да посети Трънския край, откъдето са корените му. Учудвам се, задето той все още мълчи, че родът му е от трънските села“ – твърди пред изданието бившият ни дипломат.
Въпреки здравословните си проблеми Тодор Дичев продължава да работи. Той се труди като охранител, защото само с пенсията не смогва да живее нормално.

„Когато съм на служба, си изпълнявам стриктно задълженията и не си позволявам сън и почивка“ – категоричен е състудентът на Андрей Луканов и Петър Младенов от Московския държавен институт по международни отношения.

Разкрилият българския произход на Доналд Тръмп бивш посланик практикува йога повече от 30 години.Това му помага да живее в мир със себе си и природата.

Тръмп бил знеполски шоп

Тръмп бил знеполски шоп

„Спазвам прости правила, за да помагам на тялото си. След 40-ата си година човек трябва да намали наполовина месото и млечните продукти“ – споделя Тодор Дичев.
От публикацията не става ясно обаче на какво се базират твърденията му за българските корени на новия американски президент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар