Скандалната истина за богатството на Гери-Никол

0

Излезе наяве скандалната истина за милионите на Гери-Никол

Гери-Никол е едва на 18 години, но разполага със средства, за които колежките й могат само да мечтаят. Скандалната варненка, която е трън в очите на пуританите, харчи пари от престъпна дейност.

Малко преди да изчезне Мето Илиенски завещал на майката на скандалната изпълнителка сумата от 1 милион лв. Родителката на Гери – Ирена е сестра на мафиота. Той е в неизвестност от 2003 година. Босът, който беше втори по сила след Жоро Илиев, изчезна няколко дни след разстрела на Нарциса.

И до днес прокуратурата отказва да издаде смъртен акт на Мето Илиенски не само поради липсата на доказателства, че той е мъртъв. Но и поради наличието на такива, че той е жив. Няколко пъти полицаите са засекли телефонни разговори между него и съпругата му.

Обаждането е било осъществено от карта, регистрирана в Коста Рика. Но това не изключва възможността той да се намира в друга държава. Властите се съмняват, че босът е жив, но е с друга самоличност.

Няколко години след изчезването му прокуратура призна за негови единствени наследници съпругата му Яна и тяхната дъщеря. Но за влязат във владение на наследство за общо 60 милиона лева им е необходим смъртен акт.

Още преди да изчезне Мето Илиенски разпределил богатството си сред своите близки, за да е спокоен, че е обезпечил бъдещето им в случай, че бъде убит.

Гери-Никол
Гери-Никол харчи милионите на Мето Илиенски

Сред обезпечените е и майката на Гери-Никол. Ирена мечтаела да стане певица, но заради брат си не успяла да реализира тази своя мечта. Но си поставила за цел мечтата й да реализира нейното умалено копие – дъщеря й Гери-Никол.

Говори се, че и до днес Мето Илиенски продължава да изпраща пари на Ирена и той е основният спонсор на скандалната изпълнителка, пише Ретро.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.