Дарина Павлова отчаяна: Младият й любовник я обра до шушка! Преглеждания: 9436

Дарина Павлова още не може да се освести от измамата
0
5/5 - (1 vote)

Дарина Павлова е обрана до шушка от младия си любовник!

Дарина Павлова е разорена. Мадам Мулти е олекнала с 500 млн. лева. Тези пари са й били завещани от покойния й съпруг Илия Павлов.

Шефът на „Мултигруп” бе убит, но остави повече от солидно наследство на родената в Казанлък бъдеща актриса.

Дарина Павлова
Дарина Павлова още не може да се освести от измамата

Но за дванадесет години след смъртта му милионерката почти ги е профукала. Заради разгулния си начин на живот.

Заради което тя продаде хотел „България” в центъра на столицата. Емблематичният хотел тя изтъргува за 15 милиона в евро.

Според запознати той струва най-малко 5-6 милиона евро отгоре. Но богаташката побързала да се раздели с него, защото имала огромна нужда от пари.

Дарина не искала повече да чака, твърдят свидетели на сделката. Тя искала час по-скоро да се раздели с него, защото изпитвала огромна нужда от пари.

Тя обаче и до днес не е дала два милиона от дела на свекър си. Павел Найденов не е получил парите от снаха си, а тя нехае за борча.

Според слуховете млад любовник й отмъкнал сто милиона от богатството й. Той нанесъл съкрушителен удар върху финансовото състояние на бизнесдамата.

Отдавна е известна страстта на застаряващата мадам Мулти към младо агнешко. Тя винаги е засичана да се движи с доста по-млади мъже.

Красавецът, който я обрал също бил с двадесетина години по-млад от нея. Според близки до вдовицата той завладял не само кревата, но и завъртял главата на Дарина Павлова.

Оказал се същият мошеник, както и покойния й съпруг Илия Павлов. Ловко й отмъкнал сто милиона лева. Обещал, че ще стартира бизнес и ще й ги върне с лихвите.

Влюбената Дарина Павлова не мислила дълго и с лека ръка му дала солидната сума. На всичкото отгоре тези пари били последните й останали авоари от завещаното на покойния й мъж.

Мошеникът ловко оперирал с тези средства. Но и за връщане изобщо не мислил. Той дори спрял да си вдига телефона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.